Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Vladan Pantić stomatološka ordinacija

Milosava Vlajića 64

Mladenovac

Želite da preporučite Vladan Pantić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Vladan Pantić

Vec 15 godina dolazim kod dr Vlade. Za protetiku definitivno broj 1 u Mladenovcu. Doktor sa najvise iskustva u toj oblasti. Pozdrav od Mile!

2011-09-29 Mila

doveo sam kumu iz Holandije i za samo 5 dana Dr. Pantic je mojoj kumi sredio i zavrsio donju vilicu komplet za sta joj je ovde u Holandiji trebalo pola godine i 7 puta vise para jos gornju vilicu i sve je oky a to nije do dr. Pantica vec do nas kada kad i kako da se skocakamo ja i Lidija da ponovo dodjemo tamo kompletnoa ekipa dr. Vladana je vise nego oky ko nezna gde da pravi Zube ili bilo sta kod ovog coveka ste na pravoj adresi mnogo vasm hvala to sto vi radite to u ovde nema dogovor uz kafu iprijatan razgovor totalno razumevanje i specijalisticki predlog svaka Vam cast toga na zapadu nema ovde ste broj a kod dr.Pantica ste prvo gost aonda musterija koja iz njegove ordinacije ne izlazi nezadovoljna.Mnogo vam hvala Lidija i njen Kum Radovan Nijumegen Holandija

2011-09-03 Radovan Dacin sa Banje

Preporučite Vladan Pantić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.