Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dental Care stomatološka ordinacija

Nehruova 51a / lokal 43

Novi Beograd

Stomatološka ordinacija “Dental Care” osnovana je 2008. godine. Od samog početka naš zadatak je da brinemo o Vašim zubima. Stručnost, pouzdanost, kao i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća naši su principi rada i razvoja. Posvećujemo pažnju stalnom usavršavanju kroz pohađanje najnovijih kurseva i predavanja. Primenjujući novosti u stomatologiji, proširujemo paletu naših usluga.

Dr Danica Pavlović

specijalista stomatološke protetike

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005. godine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike završila na Vojnomedicinskoj akademiji. Osnivač je Stomatološke ordinacije “Dental Care”.

Dr Jelena Stanojević

specijalista ortopedije vilica

Diplomirala  na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2006. godine. Specijalizaciju iz ortopedije vilica završila  na Vojnomedicinskoj akademiji. Od 2009. godine je u timu Stomatološke ordinacije “Dental Care”.

Usluge

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
Dental Care

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dental Care

Trenutno nema preporuka za Dental Care zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste, bili njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dental Care ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.