Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Family Dentist stomatološka ordinacija

Bulevar Zorana Đinđića 70/4

Novi Beograd

Znanje, profesionalizam, pouzdanost, otvorenost i solidarnost

su vrednosti kojima se rukovodimo. Naš stalni konsultantski tim eksperata, koji zastupaju najviše etičke i naučne standarde, čine doktori iz svih oblasti stomatološke problematike, uključujući kako starije tako i mlađe generacije (okupljamo stomatologe, zubne tehničare, studente specijalističkih, postdiplomskih i osnovnih studija).

U ciju konzilijarnog pristupa lečenju, koji je praksa naše ordinacije, kontinuirano uspešno saradjujemo sa Stomatološkim fakultetom u Beogradu. Redovni smo učesnici edukacionih seminara, koji nam bez obzira na stručnost i godine iskustva otvaraju uvek nove moderne pristupe u pružanju prvoklasne stomatološke usluge našim pacijentima.

Članovi smo komore privatnih doktora stomatologije čime smo se zakleli da ćemo stomatološku delatnost obavljati stručno i savesno i da ćemo se u svom radu pridržavati svih pravila stomatološke profesije, zakona i drugih propisa, Statuta Komore i Kodeksa stomatološke etike.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
Family Dentist

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju Family Dentist

Odlicni lekari i ljubazno osoblje:-)

2014-04-10 Ivana

Preporučite Family Dentist ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.