Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dr Božić stomatološka ordinacija

Nikole Dobrovića 32

Bežanijska Kosa, Novi Beograd

Stomatološka ordinacija "Dr Božić" uspešno radi od 1992. Od samog početka nastojali smo da nivo naših usluga i osmeh naših pacijenata budu imperativ u radu. Kao dokaz našeg kvaliteta govori konstantno povećanje novopristiglih pacijenata, kao i veliki broj pacijeneta koji nam dugo godina ukazuju svoje poverenje. U saradnji sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti stomatologije i konstantna edukacija na domaćim i stranim seminarima i kongresima, omogućavaju maksimalan kvalitet svih intervencija i primenu najsavremenijih materijala, instrumenata i aparata.

Stomatološke intervencije

Naša ordinacija omogućava kompletno zbrinjavanje pacijenata iz svih oblasti savremene stomatologije. Prateći stalno inovacije iz svih oblasti stomatologije, nastojimo da našim pacijentima pružimo najsavremenije i najbolje metode lečenja i zbrinjavanja lezija usne duplje.

Želite da preporučite Dr Božić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dr Božić

Trenutno nema preporuka za Dr Božić zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dr Božić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.