Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dr Hristić stomatološka ordinacija

Cvijićeva 125

Palilula

Dental studio Hristić: Stomatološka ordinacija "Dental studio Hristić" jedna je od prvih privatnih ordinacija osnovanih u Beogradu. Bogato 36-ogodišnje iskustvo dr Hristića, uz tim eminentnih specijalista, omogućava rešavanje i najzahtevnijih stomatoloških slučajeva. Posvećenost našim pacijentima: Na prvom pregledu, koji je besplatan, postavlja se dijagnoza, određuje plan terapije i pacijent biva upoznat sa detaljima toka budućeg lečenja. Izuzetna pažnja se posvećuje prevazilaženju straha od interevencije i bezbolnom zahvatu. Kvalitet i pogodnosti naših usluga: U radu se koriste najsavremeniji materijali i lekovi proizvedeni u zemljama zapadne Evrope, Amerike i Japana. Posebnu pogodnost, za slabo pokretne i nepokretne pacijente, predstavlja mogućnost dolaska na kućnu adresu, sa svom neophodnom opremom.

Želite da preporučite Dr Hristić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dr Hristić

Sve pohvale. Apsolutno preporucujem

2012-06-29 Ana

Po preporuci sam prvi put otisla kod dr. Hristica,naravno sa velikim strahom. Nakon prvog razgovora i intervencije,oslobodila sam se straha, i sto je najvaznije, pomogao mi je da resim problem koji godinama ni jedan stomatolog nije uspeo.Sva pohvala.

2011-07-25 Kraus Katarina

Preporučite Dr Hristić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.