Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dragana Arsić stomatološka ordinacija

114. Nova 21

Višnjica, Palilula

Stomatološka ordinacija "dr Dragana Arsić" je polivalentni tip ordinacije. To znači da pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije i da je zbrinjavanje pacijenata isključivo individualnog karaktera. Ordinacija se nalazi u kući sa prelepim pogledom na Dunav opremljena najsavremenijim materijalima i opremom. U našoj ordinaciji će Vas dočekati prijateljsko i ljubazno osoblje čija vizija je da Vaš boravak prođe bez stresa, neprijatnosti i žurbe. Strah od same intervencije je nešto što se lako može prevazići ali za to je potrebna empatija, razumevanje i želja da se na prvom mestu pomogne pacijentu. Jedinstven i lični pristup sa željom da se pacijent oslobodi straha je ono po čemu se ordinacija "Dr Dragana Arsić" razlikuje od drugih. Redovno stručno usavršavanje, obrazovanje i iskustvo od 15 god. su prednost koji nam omogućuju da Vam pružimo usluge iz svih oblasti stomatologije na jednom mestu. Svesnost da je preporuka najbolji vid reklame tako je i naš cilj srećan i zadovoljan pacijent sa osmehom na licu koji će nas preporučiti svojoj porodici i prijateljima.

Želite da preporučite Dragana Arsić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dragana Arsić

Trenutno nema preporuka za Dragana Arsić zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dragana Arsić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.