Dentics stomatološka ordinacija

Kozjačka 4a

Senjak, Savski Venac

Ortodoncija

Dentics u okviru stomatološke delatnosti pruža usluge vrhunskog kvaliteta u lečenju nepravilnosti i anomalija razvitka vilica i zuba.

Da bi to postigao, Dentics je u svom timu angažovao ortodonte sa dugogodišnjim iskustvom i praksom.

Dentics raspolaže savremenom opremom za dijagnostiku anomalija vilica i zuba kod dece i odraslih, kao što su intraoralna ortopedska kamera i rentgen aparat za snimanje zuba.

Dentics u lečenju nepravilnosti vilica i zuba koristi se fiksnim i pokretnim aparatima koji se upotrebljvaju u najnaprednijim zemljama sveta.

Dentics se posebno ističe u primeni fiksnih aparata poslednje generacije i najsavremenije metodologije, uključujući i estetsku ortodonciju.

Lečenje anomalija vilica i zuba kod dece i odraslih

DENTICS omogućava pacijentima maksimalni mogući uspeh u lečenju ortodontskih anomalija, a vreme lečenja smanjuje na najmanji mogući rok.

DENTICS ortodontskim lečenjem nepravilnosti vilica i zuba uspostavlja pravilne parametre organa za žvakanje i time preventivno deluje u sprečavanju pojave karijesa i parodontopatije, omogućava izvodjenje pravilne funkcije žvakanja, uspostavlja individualne estetske kvalitete lica pacijenta i doprinosi pravilnom psihofizičkom razvitku ličnosti pacijenta.

Foto galerija

Foto galerija

Podelilte ordinaciju
Dentics

Pratite sajt
zubari.ioi.rs