Dentics stomatološka ordinacija

Kozjačka 4a

Senjak, Savski Venac

Beljenje zuba

Beyond ™ - Whitening Accelerator

Najsavremenija tehnologija - beljenje zuba za samo 30 minuta!

Tretman beljenja podrazumeva tri seanse od po deset minuta, u trajanju od 30 do 45 minuta.

Svaki tretman je moguće ponoviti nakon par dana, a može i u dužim vremenskim razmacima. U nekim slučajevima postoji mogućnost da se, u zavisnosti od strukture zuba i stepena promenjene boje, beljenje završi u samo jednom tretmanu.

U principu - posle prvog tretmana pacijent sam odlučuje da li želi da radi sve tretmane do kraja, ili je sa postignutim rezultatom već zadovoljan.

Proces beljenja nije bolan, radi se bez anestezije, mada kod veoma malog broja pacijenata može se pojaviti osetljivost jednog od zuba, koja je prolaznog karaktera.

Cena prvog tretmana iznosi 290 evra, drugog 140 evra, a treći je besplatan.

U svakom slučaju rezultati beljenja zuba su idividualni i uvek se postiže izbeljivanje, ali u kojoj meri to isključivo zavisi od strukture i prebojenosti zuba.

Mi koristimo specijalni američki sistem koji se sastoji od lampe koja proizvodi hladno svetlo i gela za izbeljivanje, i po rezultatima se taj metod svrstava u rang beljenja zuba laserom.

Termin je uvek bolje zakazati dan ranije telefonom na brojeve 011/2653-075 ili 011/3067-743, svakog radnog dana, od 10 do 18 časova.

Podelilte ordinaciju
Dentics

Pratite sajt
zubari.ioi.rs