Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Albea stomatološka ordinacija

Džordža Vašingtona 46

Stari Grad

Želite da preporučite Albea ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Albea

Sve pohvale za ordinaciju Albea, usluga, cene, dr Aleksic i njegova asistenkinja Zlata zasluzuju najvecu ocenu za strucnost, ljubaznost i pristup pacijentu. Svima bih preporucila ovu stomatolosku ordinaciju, idite bez straha a dobicete ono sto je najbolje za vas.

2014-10-23 Sandra

Sve pohvale !!! Sjajan tim i izuzetni strucnjaci u svom poslu !

2013-03-28 BILJANA

Fenomenalna ordinacija sa dvojicom sjajnih lekara, Dr Aleksic i jedan i drugi......... Ja sam neko ko je tamo otisao sa 37 godina i haosom u vilici, takav starh od zubara sigurno niste dosad videli... Uspeli su da mi kao prvo taj strah suzbiju i da krenu da rade, trajalo je 9 meseci, izvadili su mi sve osim 6 donjih centralnih jer je sve bilo za vadjenje ugradili 13 implanta i sada se ponovo smejem!! Bilo je to pre dve i po godine i sada ponovo idem tamo na pregled.SVE PREPORUKE

2011-01-24 Sasa

Preporučite Albea ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.