Digitalna Stomatologija

Vojvode Dobrnjca 9 Stari Grad

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dental focus stomatološka ordinacija

Stevana Sremca 13

Stari Grad

O nama

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Focus osnovana je 1995. godine sa sedištem u samom srcu Beograda.

Od samog početka želja je da privatnoj stomatološkoj praksi damo jednu novu dimenziju.

Stručan tim doktora, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije.

Misija naše ordinacije je vraćanje osmeha na lica naših pacijenata. Sa našim stručnim kadrom nudimo sveobuhvatnu stomatološku uslugu u skladu sa svetskim trendovima.

Omogućavamo preglede i lakše intervencije u kućnoj poseti.

 

Dental Focus Tim

Dental Focus, nekada Apolonija, već 21 godinu neguje i popravlja stomatološko zdravlje pacijenata. Novina je da sada deo našeg tima čine mladi i ambiciozni stomatolozi koji rade po savremenim standardima. I dalje pažljivo negujemo odnos sa pacijentima koji vremenom postaju i naši prijatelji a mi njihovi porodični lekari. Pratimo nove trendove u nauci i visokoj tehnologiji. Nastojimo da Dental Focus bude pravo mesto na kome ćete vi nama sa sigurnošću poveriti brigu o zdravlju i lepoti vaših zuba, a mi - svojim radom opravdati vaše poverenje. Uvek smo tu da pomognemo da, u prijatnom ambijentu, napravite pravi izbor u lečenju zuba.

Pod budnim okom prim. dr Tatjane Jankov specijalista stomatološke protetike, tim je tu da nađe najbolje rešenje za svakog pojedinca. Posle višegodišnjeg rada u poznatoj stomatološkoj poliklinici “Mažestik” tokom 80-ih godina, najmlađi primarijus u struci, autor brojnih stručnih radova i studija, osmelila se da 1995. godine otvori svoju ordinaciju “Apolonija”, sadašnji DentalFocus. Od početka do danas teži da privatnoj stomatološkoj praksi da novu dimenziju kvalitetnom i stručnom uslugom i posebnim pristupom pacijentu bilo kojeg životnog doba.

Hirurške intervencije poverene su iskusnom dr Dušanu Živanoviću, specijalisti oralne hirurgije više od dve i po decenije. Jedan je od pionira implantologije u Srbiji. Bio je i načelnik stomatološke poliklinike “Mažestik”, mentor za specijalističke studije iz oralne hirurgije i član predsedništva sekcije oralnih hirurga Srbije.

O estetskoj protetici brine se dr Ivana Stamenić. Ona nastoji da uskladu želja i mogućnosti pacijenta ponudi najbolje estetsko i funkcionalno rešenje. Njena uloga je da nađe kompromis između jeftinijih ili skupljih varijanti protetičkih radova i da primenom hijaluronskih filera doprinese lepšem osmehu.

Jedan od zadataka mladog, ali veoma iskusnog stomatologa dr Stefana Milića je da pre bilo kakve intervencije pacijenta oslobodi straha od bola. Da njegova intervencija bude bezbolna pomaže i najsavremenija oprema i materijali, ali i razgovor i odnos prema pacijentu.

Prvi kontakt sa Dental Focus-om je obično preko stomatološke sestre Miljane Pantelić, koja je od osnivanja deo tima ordinacije. Ona će vam se javiti telefonom, poželeti dobrodošlicu, zakazati termin, asistiraće lekarima i uvek sačuvati osmeh za vas.

Delatnosti

Hirurgija i ugradnja implantata

Hirurgija i ugradnja implantata su nerazdvojivi termini kada su u pitanju dentalne usluge jer jednostavno rečeno zubni implantant se ne mogu ugraditi bez hirurške intervencije.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je umetnost u oblasti stomatologije u svom najčistijem obliku. Ona zaista čini čuda, od onih suptilnih promena pa do velikih popravki koje mogu čoveku da promene život i vrate osmeh na lice.

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba spada u estetsku stomatologiju i jedna je od najtraženijih stomatoloških intervencija jer može značajno da poboljša izgled pacijenta ali ima i uticaja na psihološku svest samog pojedinca i na povećanje njegovog samopouzdanja.

Endodoncija lečenje zuba

Endodoncija ili lečenje zuba je grana stomatologije koja se bavi proučavanjem forme, funkcije i lečenja povreda i bolesti zubnog živca i periradikularnog tkiva. Dijagnostikovanje stomatoloških problema i bolesti se smatraju integralnim delom endodontske prakse.

Fiksna protetika

Protetika predstavlja oblast u stomatologiji koja se odnosi na dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju i održavanje usne duplje, uključujući izgled, funkciju, udobnost i zdravlje zuba. Bliže rečeno, bavi se reparaturom zuba koji nedostaju, odnosno obnavljanjem i popravkom jednog ili više zuba.

Mobilna protetika

Mobilna protetika je deo stomatologije koja se bavi projektovanjem i izradom proteza imajući u vidu sledeće činjenice: funkcionalnost, otpornost, bezbednost i estetiku.

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja je specijalizovana za dijagnozu, prevenciju i lečenje dentofacijalnih nepravilnosti. Zahteva profesionalnu veštinu u dizajniranju, primeni i kontroli korektivne aparature za dovođenje zuba, usne i vilice u pravilan položaj da bi se ostvario balans na samom licu.

Parodontologija i bolesti zuba

Parodontologija je grana stomatologije koja je fokusirana na bolesti koje napadaju tkiva i strukturu koji okružuju zub. Ovde se misli na bolesti koje uništavaju desni, cement zuba, alveoralnu kost i parodontalni ligament.

Preventivna stomatologija

Preventivna stomatologija podrazumeva metode i načine pomaganja da se zubi i usna duplja održavaju zdravim. Pomaže da se sačuvaju zubi i ostanu zdravi sa što manjom primenom stomatoloških tretmana.

Dečija stomatologija

Dečija stomatologija je grana stomatologije koja je fokusirana na prevenciju i lečenje stanja zuba i usne duplje kod dece (lečenje karijesa i uklanjanje mlečnih zuba, lečenje trauma-povrede u vilici i povrede zuba i sl.).

Implantologija

Savremena implantologija je stomatološka disciplina koju čine oralna hirurgija i stomatološka protetika. Ona ima za cilj da se omogući nadoknada zuba koji nedostaje bez brušenja (oštećenja) susednih zuba, ili da se nadoknade zubi na onom delu vilice gde se ni jednom metodom ne može tako nešto ostvariti (nedostatak korena ili čitavog zuba kao nosioca protetske nadoknade).

Oralna hirurgija

Nema razloga za strah. Sve oralno hirurške intervencije biće izvedene bezbolno i efikasno. Posebna pogodnost je izvođenje hirurških intervencija u intravenskoj sedaciji (dok pacijent spava). Ovakav način rada naročito je pogodan za rad sa retardiranim osobama, posebno kada su u pitanju deca.

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika – kraljica stomatologije, kao kruna lepote, uspeha i umeća dolazi uvek na kraju interdisciplinarnog pristupa protetskom zbrnjavnju pacijenata

 

Želite da preporučite Dental focus ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dental focus

Trenutno nema preporuka za Dental focus zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dental focus ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.