Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Stomatološka ordinacija Dr Medić stomatološka ordinacija

Solunska 3/1

Dorćol, Stari Grad

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR MEDIĆ


Stomatološka ordinacija DR MEDIĆ pruža širok izbor kvalitetnih dentalnih usluga prateći inovativne svetske trendove u svim granama stomatologije.
Uvođenjem savremenih metoda i tehnika rada postavljen je osnovni cilj – individualan pristup u prevenciji, lečenju i unapređenju oralnog zdravlja kako bi se zadovoljile potrebe svih klijenata i opravdali dosadašnji uspesi u radu.

O nama


Stomatološka ordinacija „Dr Medić“osnovana je 2006. godine sa sedištem u Beogradu, ul. Solunska 3, na Dorćolu.

Osnivač i vlasnik ordinacije dr Branko Medić, rođen je 1970. godine u Kninu, R Hrvatska. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1995. godine, a zvanje specijaliste oralne hirurgije stekao 2012. godine. Član je sekcije oralnih hirurga i implantologa Republike Srbije.

Stomatološka ordinacija „Dr Medić” pruža širok izbor kvalitetnih dentalnih usluga prateći inovativne svetske trendove u svim granama stomatologije.

Uvođenjem savremenih metoda i tehnika rada postavljen je osnovni cilj – individualan pristup u prevenciji, lečenju i unapređenju oralnog zdravlja kako bi se zadovoljile potrebe svih klijenata i opravdali dosadašnji uspesi u radu.

Stomatološke usluge


Kao najefikasniji način očuvanja oralnog zdravlja savremena stomatologija stavlja akcenat na prevenciju nastanka zubnog plaka, koji je osnovni uzrok pojave karijesa i parodontalnih oboljenja.

Pravilnom primenom higijenskih mera, redovnim uklanjanjem zubnog plaka i kamenca i redovnim posetama stomatologu, osiguraćete zdravlje vaših zuba.
Već u ranom stadijumu stomatolog može da ustanovi različita oboljenja i nepravilnosti zuba i desni i da obezbedi efikasan profesionalni tretman.

Nakon primarne dijagnostike planira se redosled terapijskih procedura koji uključuje tim konsultanata iz svih grana stomatologije. Ovakav način rada rezultat je proverene i uspešne višegodišnje prakse.

Želite da preporučite Stomatološka ordinacija Dr Medić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Stomatološka ordinacija Dr Medić

Trenutno nema preporuka za Stomatološka ordinacija Dr Medić zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Stomatološka ordinacija Dr Medić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.