Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

DreamDent stomatološka ordinacija

Braće Kovač 38

Voždovac

SVAKOM PACIJENTU PRILAZIMO NA POSEBAN, INDIVIDUALAN NAČINSistemsko praćenje i briga o pacijentu

Ponosimo se individualnim pristupom pacijentima, kojima pružamo najbolju uslugu u skladu s njihovim očekivanjima. Prilikom prvog dolaska na konzultacijski pregled pacijent ostavlja svoje podatke i radimo anamnezu. Prilikom svakog pojedinog zahvata podaci su dostupni osoblju stomatološke ordinacije, čime je osigurano jednostavno praćenje pacijenata uz maksimalnu zaštitu privatnosti.

Nakon konsultantskog pregleda, obavljamo i prvi klinički pregled uz RTG dijagnostiku. DreamDent pacijentima daje informacije o samom zahvatu, realnim mogućnostima i očekivanjima te predlaže plan terapije, koja se od provodi u skladu s najvišim stručnim i tehnološkim dostignućima savremene dentalne medicine.

I po završetku terapije nastavljamo s praćenjem pacijenata. Dajemo im dalje upute i obavještavamo o terminima sledećih kontrola, koje se dogovaraju sa željama i mogućnostima pacijenata.

ANALIZA JE SUŠTINA REŠAVANJA PROBLEMADetaljnim kliničkim i radiološkim pregledom, a u skladu sa željama pacijenta, učinićemo sve da izađete zadovoljni i sa blistavim osmehom.

Želite da preporučite DreamDent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju DreamDent

Trenutno nema preporuka za DreamDent zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite DreamDent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.