Profidental stomatološka ordinacija

Sinđelićevo sokače 1

Vračar

Najsavremenija oprema

WISER DIODNI LASER

WISER DIODNI LASER

Jedan od najsavremenijih diodnih lasera.  Wiser laser u našoj ordinaciji koristimo u sledećim procedurama :

VDW RECIPROC

VDW reciproc endomotor

VDW reciproc endomotor će vam omogućiti da samo u jednoj poseti izvršimo uklananje zubne pulpe (živca), egzaktnu obradu i opturaciju ( punjenje ) kanala korena. Samo jednom iglom i za svega 10 minuta ćemo kompleksnu proceduru učiniti jednostavnom i na taj način  ćemo uštedeti vaše vreme i novac,a rezultati lečenja će biti na najavišem mogućem nivou !

PRF CENTRIFUGA

PRF CENTRIFUGA

Poseban instrument pomoću kojeg iz vaše krvi dobijamo najkvalitetniji fibrin u kome se nalaze brojni faktori rasta koji nam pomažu u lečenju parorontopatije,u rešavanju problema recesija (povučenosti) gingive,prezervaciji (popunjavanju) alveole (mesta odakle je zub izvađen), promeni biotipa,  zadebljanja gingive i drugim brojnim hirurškim i parodontološkim operativnim procedurama.

BLUE DENT LED LAMPA

BLUE DENT LED LAMPA

Predstavlja najsavremeniju led lampu talasne dužine 465 nm kompatibilnu sa White smile sistemom za izbeljivanje zuba. Brzo, efikasno, sigurno do neverovatne beline i do blistavog osmeha.

WH CARIES DETECTOR

WH caries detector

WH caries detector je brz, siguran i jednostavan asistent u dijagnostikovanju i donošenju odluke o odstranjivanju karijesa. Za vreme rada sonda osvetljava zub ultraljubičastom svetlošću talasne dužine 405 nm. Zdravi deovi zuba svetle fluoroscentno zeleno, a područja karijesa fluoroscentno crveno.

Podelilte ordinaciju
Profidental

Pratite sajt
zubari.ioi.rs