Profidental stomatološka ordinacija

Sinđelićevo sokače 1

Vračar

Naš tim

Naš tim, sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka, garantuje da će vaš problem biti rešen brzo, efikasno i kvalitetno. Kontinuirano usavršavanje, savremene tehnike i metode čine da u našoj ordinaciji gotovo nema nerešivih problema.

Dr Andrija Ninković

011 344 2434 063 351 347 

Osnivač je i vlasnik stomatološke ordinacije „ ProfiDENTAL „. Privatnu praksu vodi već dugi niz godina . Ekspert je iz oblasti stomatološke protetike, implantologije kao i opšte stomatologije. Učesnik je velikog broja stručnih seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu.  

Stručni seminari i kongresi :

 

Doc. dr sci. med Bojan Jovičić

011 2434 509 064 1312 899

Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije ProfiDENTAL. Jedan od najeminentnijih i vodećih parodontologa Srbije. Šef katedre „ Oralna medicina i Parodontologija „ stomatološkog fakulteta u Pancevu i načelnik klinike za „ Parodontologiju „ Vojnomedicinske akademije Beograd. Doktorskom disertacijom na temu „primena faktora rasta u regenerativnoj hirurgiji„ prvi je u našoj zemlji započeo sa lečenjem obolelih od parodontoloških problema na najvisem nivou. Ekspert je iz oblasti implantologije, i učesnik brojnih međunarodnih seminara i kongresa širom sveta od kojih se posebno izdvajaju master studije iz oblasti „ parodontalne hirurgije i implantologije „ u New york –u pod okriljem Američke asocijacije stomatologa

Stručni seminari i kongresi :

 

Spec. dr Irena Jovičić

011 2434 509 064 188 5952

Specijalista  iz oblasti „ Oralne medicine i Parodontologije „ bavi se stomatologijom na najvišem nivou već dugi niz godina. Ekspert iz oblasti upotrebe lasera u savremenoj stomatologiji, endodontske i opšte stomatologije.Učesnik je velikog broja stručnih seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu.

Stručni seminari i kongresi :

 

Stručni seminari i kongresi :

 

Dr Ivan Drobnjak

Specijalista oralne hirurgije

Stručni seminari i kongresi :

Podelilte ordinaciju
Profidental

Pratite sajt
zubari.ioi.rs