Profidental, Vračar

Vaš porodični stomatolog

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

MeDENTA stomatološka ordinacija

Novopazarska (Sime Miloševića) 14/1

Čubura, Vračar

Stomatološka ordinacija »MEDENTA« u Beogradu pruža kompletnu stomatološku uslugu već 25 godina i ima više od 5000 registrovanih, stalnih pacijenata.
Opremljena je po najvišim svetskim standardima. Predstavljamo spoj iskustva, mladosti i porodične tradicije.

Vlasnik Dr Tatjana Savić je član Komore privatnih doktora stomatologije od 1990. godine kao i član Akademije za estetsku stomatologiju, tako da je estetska stomatologija imperativ ordinacije.

Pratimo nove tokove u stomatologiji i raspolažemo sa proverenim i najkvalitetnijim stomatološkim materijalima. Uspešnu i brzu sanaciju uz pomoć savremene dijagnostike sprovodi uigran tim u saradnji sa eminentnim stručnjacima za pojedine oblasti kao što su ortodoncija, implantologija, hirurgija…
Stomatološke intervencije su bezbolne, vrše se u lokalnoj anesteziji. Na lični zahtev pacijenta, a uz asistenciju anesteziologa, intervencije je moguće raditi u sedaciji – polusvesnom stanju.

OVO SU NEKE OD NAŠIH USLUGA


 
Konzervativna stomatologija i endodoncija
Stomatološka protetika
Oralna hirurgija
Oralna implantologija
Oralna medicina i parodontologija
Ortopedija vilica
Dečja i preventivna stomatologija
Beljenje zuba

 

MeDENTA TIM

Dr Tatjana Savić

Dr Papageorgiou Zeineddine Khalil

Dr Tatjana Pantović Marković

Dr Filip Savić

Želite da preporučite MeDENTA ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju MeDENTA

Trenutno nema preporuka za MeDENTA zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite MeDENTA ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.