Profidental, Vračar

Vaš porodični stomatolog

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Beoosmeh stomatološka ordinacija

Južni bulevar 32-2

Vračar

Naš tim stručnjaka

Gordana dr Mitić

Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije.

Dragan Mitić

Osnivač i vlasnik zubotehničke laboratorije Mitić.

Saša dr Džinčić

Specijalista oralne hirurgije. Hirurgijom i implantologijom se bavi više od dvadeset godina.

Stevan dr Murganić

Mladi lekar koji se pridružio timu prošle godine.

Mi vam pružamo...

Dečija i preventivna stomatologija

Preventiva je, nažalost, od strane pacijenata najviše zanemaren deo svih oblasti medicine. Mi, u ordinaciji Beoosmeh, pokušavamo da savetima i edukacijom o oralnoj higijeni kod svih naših pacijenata smanjimo njihove posete stomatologu.

Ortodoncija

Ortodoncija podrazumeva ispravljanje svih vrsta estetskih i funkcionalnih nepravilnosti zuba i vilica upotrebom ortodonskih aparata. Postoje mobilni(oni koji se skidaju) i fiksni (oni koji su pričvršćeni na zube ) ortodonski aparati.

Implantologija

Implantat je šraf izradjen od titanijuma, koji se ugrađuje u viličnu kost u cilju nadoknade izgubljenog zuba. U savremenom svetu predstavlja rešenje izbora kada se želi rešiti bilo koji tip krezubosti.

Parodontopatija

Parodontopatija (oboljenje potpornog aparata zuba) predstavlja jedno od najzastupljenijih bolesti savremenog čoveka. Počinje naizgled bezazlenom upalom desni, a vremenom dovodi do rasklaćenja, pomeranja i ispadanja zuba.

Beljenje zuba

Postoje dva načina beljenja zuba: ambulantna i kućno-noćna tehnika beljenja zuba. Ambulantno  beljenje podrazumeva korišćenje preparata visoke koncentracije koji deluju agresivno na površinu zuba i desni i mogu izazvati osetljivost na toplotne nadražaje.

 

Želite da preporučite Beoosmeh ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Beoosmeh

Trenutno nema preporuka za Beoosmeh zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Beoosmeh ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.