Profidental, Vračar

Vaš porodični stomatolog

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Your Smile stomatološka ordinacija

Stojana Protića 53

Vračar

Tim specijalizovanih lekara sa višegodišnjim iskustvom

Stomatološka ordinacija “Your Smile” nalazi se u samom srcu Vračara, u ulici Stojana Protića 53. U njoj radi stručan i iskusan tim lekara koji čine specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa višegodišnjim iskustvom. Zahvaljujući savremenoj opremi i stručnom timu ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.

Mi imamo jedan cilj - da preventivno utičemo na očuvanje zdravlja usta i na taj način otklonimo uzročnike mnogih kasnijih oboljenja. Savremeni koncepti rada i pogledi na celokupnu stomatologiju omogućavaju bezbolnost, brzinu i efikasnost pri terapiji.

Stomatološka ordinacja “ Your Smile ” radi sa posebnim osvrtom na hirurgiju, implantologiju, protetiku i estetiku. Dodatna usavršavanja zaposlenih, pohađanje seminara i stručnih kurseva omogućili su pružanje usluga iz oblasti hirurgije, implantologije i protetike po najvišim evropskim standardima.

Posedujemo lampu za izbeljivanje zuba koja zadovoljava svetske standarde. Odobrena je od američke FDA administracije i poseduje CE sertifikat kojim je omogućeno njeno korišcenje u zemljama EU. Upotrebom ove lampe postižemo promenu boje zuba od 5 do 14 nijansi.

Dajte nam priliku da Vas uverimo zašto je stomatološka ordinacija '' Your Smile '' i naš tim stručnjaka pravi izbor za Vas i vaše najbliže u domenu očuvanja zuba i oralnog zdravlja.

Želite da preporučite Your Smile ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Your Smile

Trenutno nema preporuka za Your Smile zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Your Smile ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.