Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

FamilyDent stomatološka ordinacija

Ratka Mitrovića 140/8

Čukarica

dr Nenad Topalović

Stomatološku ordinaciju, polivalentnog tipa, „Family dent“ osnovao je dr Nenad Topalović, 2007. godine. Tehnička opremljenost ordinacije je na visokom nivou, prema svim zahtevima naše i svetske stomatološke prakse.

Bez straha od zubara

Dočekaće Vas prijatan ambijent, tiha muzika, i što je najbitnije ljubazno osoblje. Od prvog susreta trudimo se da se pacijenti osećaju što ugodnije, bez "straha od zubara". Svakome pristupamo na individualnom nivou u zavisnosti od težine slučaja. Sve zahvate vršimo pod lokalnom anestezijom, potpuno bezbolno. Svaka intervencija se unapred detaljno objašnjava. Pratimo i primenjujemo najnovija dostignuća iz oblasti stomatologije, koristimo najsavremenije materijale, instrumente i aparate renomiranih proizvođača. Rad je organizovan tako da nema čekanja. Za hitne slučajeve dostupni smo vikendom i praznikom. Specijalisti ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije uvek su dostupni za konsultacije i intervencije.

Family dent nudi širok izbor usluga za sve koje nam ukažu svoje poverenje. Bilo da Vam je potreban samo pregled, ili neki zahtevniji vid usluge, mi smo tu za Vas.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
FamilyDent

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju FamilyDent

Trenutno nema preporuka za FamilyDent zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste, bili njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite FamilyDent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.