Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Caninus Dr Tihomir Magazin stomatološka ordinacija

Vodovodska 67

Žarkovo, Čukarica

O nama

Vlasnik ordinacije je doktor stomatologije – specijalista oralne hirurgije Tihomir M. Magazin, rođen 1960. godine. Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. 

Stomatoloska ordinacija se nalazi u Beogradu, u naselju Žarkovo, u Vodovodskoj ulici. Ambijent ukusno uređenog prostora same ordinacije i dobra opremljenost aparaturom i instrumentarijem pruži će Vam ugodan boravak pri bilo kojoj stomatološkoj intervenciji ili pregledu.

 Usluge iz ortopedije vilica u ovoj ordinaciji veoma uspešno obavlja vrlo iskusni specijalista iz ove oblasti i uz mogućnost kreditiranja pacijenata dok traje terapija.

Usluge iz stomatološke protetike na profesionalnom nivou uz konsultaciju profesora specijaliste protetike, ova ordinacija sa uspehom pruža više od 20 godina. 

Tim lekara

Dr Tihomir Magazin specijalista oralne hirurgije

Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. Autor je više od 100 radova koje je objavio na stručnim skupovima što u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dr Mihajlo Magazin doktor stomatologije

 Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 2016. godine. Diplomski rad na temu: "Oralno-hirurške intervencije kod pacijenata sa hemofilijom" odbranio je na klinici za oralnu hirurgiju. Zajedno sa doktorom Tihomirom učestvovao je na više kongresa u zemlji i inostranstvu kao koautor.

Prof. dr Miroslav Draganjac specijalista stomatološke protetike

Miroslav Draganjac ima bogato stručno iskustvo. Posle pripravničkog staža u Medicinskom centru u Kraljevu službovao je 5 godina u Garnizonskoj ambulanti u Kraljevu. U Vojnomedicinskoj akademiji radio je 27 godina. Na mestu načelnika Klinike za stomatologiju VMA proveo je 4 godine i otišao pre vremena, kao profesor. Miroslav Draganjac je i profesor u Višoj medicinskoj školi u Beogradu od 1999. godine za predmete gnatologije i estetsko oblikovanje nadoknada. 

Dr Milutin Obradović specijalista ortopedije vilica

Stomatološka sestra Dobrila Magazin

Viši zubni tehničar Djordje Matković zubotehnička labaratorija "Mikron"

Zubni tehničar Ivan Nikolić 

 

Želite da preporučite Caninus Dr Tihomir Magazin ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Caninus Dr Tihomir Magazin

Trenutno nema preporuka za Caninus Dr Tihomir Magazin zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Caninus Dr Tihomir Magazin ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.