Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Prim. dr Zlata Rula stomatološka ordinacija

Bitoljska 16 (1. sprat)

Žarkovo, Čukarica

Specijalisti ortopedije vilica


Prim. dr Zlata Rula završila je Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu 1972. godine. Kao specijalista ortopedije vilica radi od 1984. godine, a naziv primarijus dodeljuje joj Srpsko lekarsko društvo 2001. godine. Tokom 35 godina uspešnog rada, objavljivala je radove u stručnim domaćim i stranim časopisima, pohađala mnogobrojne kurseve domaćih i stranih predavača. 

Dr Katarina Ivković diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2001.godine. Od tada je pohađala mnogobrojne kurseve i predavanja iz oblasti protetike, endodoncije i estetske stomatologije. Od novembra 2011. sa odličnim uspehom završava specijalističke studije i pored opšte stomatologije radi i kao specijalista ortopedije vilica.

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnosti zuba, vilica i lica. U današnje vreme, kada je estetika na prvom mestu, ortodocija je tu da osmeh učini lepšim i lice što skladnijim. Većina pacijenata koji su prošli ortodontski tretman, govore o tome kako im se ispravljanjem određene nepravilnosti popravilo samopouzdanje, a samim tim i uspeh na mnogim poljima.

Usluge ordinacije Prim. dr Zlata Rula

• ORTOPEDIJA VILICA I ZUBA
• PROTETIKA
• BOLESTI ZUBA
• ORALNA HIRURGIJA
• PEDODONCIJA
• PARADONTOLOGIJA
• ENDODONCIJA
• REPARATURE TOTALNIH I PARCIJALNIH PROTEZA
• ESTETSKA STOMATOLOGIJA
• DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Želite da preporučite Prim. dr Zlata Rula ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Prim. dr Zlata Rula

Trenutno nema preporuka za Prim. dr Zlata Rula zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Prim. dr Zlata Rula ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.