Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Sjerobabin stomatološka ordinacija

Šumadijski trg 5

Banovo brdo, Čukarica

O NAMA


Osnivač ordinacije je prof Ivan Sjerobabin, doktor medicine i stomatologije, specijalista maksilofacijalne hirurgije zajedno sa svojom suprugom dr Verom Sjerobabin, doktorom stomatologije, specijalistom za bolesti usta i zuba.

U ordinaciji rade i dr Marija Sjerobabin, doktor stomatologije i prof Miša Teodosijevic, specijalista stomatoloske protetike.

VRSTE USLUGA


Profilaksa i lečenje zubnih kvarova i bolesti usta (npr parodontopatija).
Dijagnostika uz upotrebu rendgen snimaka i intraoralne kamere uz koju pacijent i doktor na monitoru zajedno gledaju status usta i zuba na uvećanju od 40-60x. Dostupnost slike samom pacijentu omogućava praćenje pregleda ili procesa lečenja što pospešuje saradnju i učvršćuje povjerenje
Protetika: Proteze, krunice i mostovi
Estetska stomatologija: beljenje zuba, zubni nakit
Oralna hirurgija: vađenja zuba i druge operacije vilica I zuba
Zubna implantologija: savremena i superiorna metoda u rešavanju bezubosti uz primenu najkvalitetnijih (Švajcarskih) implantata i hirursku pripremu vilicnih kostiju za njihovu ugradnju

Želite da preporučite Sjerobabin ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Sjerobabin

Odlicno uredjena ordinacija, osoblje vrlo ljubazno, korektni i tacni na terminima i dogovorenim arangmanima, strucno sposobni i za pohvaliti, opravdavaju sa kvalitetom usluge i rada, vjerujem da im je konkurencija zavidna.U svakom slucaju za preporuciti.

2011-11-06 Cedo Kokan

Preporučite Sjerobabin ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.