Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Biser dent stomatološka ordinacija

Valjevska 3-2

Banovo brdo, Čukarica

Stomatološka ordinacija Biser Dent


Nalazi se na Banovom brdu u ulici Valjevska 3. Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove. Pridajemo važnost timskom radu, da bi se pacijent sanirao na najbolji način zdravstveno, funkcionalno i estetski. Naš stručni kadar rešiće sve vaše nevolje koje se tiču zdravlja vaših zuba brzo i uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga.

Dr. Stanislava Vasić - brine se o vašem osmehu


Diplomirala je 1999 godine na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Beogradu. Stomatologijom se bavi od završavanja studija kao dečji stomatolog u Ohridu da bi se 3 godina kasnije u 2003 godini vratila u Beograd i otvorila privatnu stomatološku ordinaciju. Dr. Stanislava je visoko kvalifikovani i umetnički nadaren stomatolog. Ponosno daje pacijentima lepe osmehe bez obzira da li su u pitanju krunice, izbeljivanje ili proteze. Dr. Stanislava svakodnevno prati trendove i upoznata je sa najnovijim i najinovativnijim tehnologijama u zubnoj profesiji. Kad ne tretira svoje pacijente, Dr. Stanislava provodi svoje vreme sa svojom porodicom. Voli da putuje ali se najrađe odmara u svom rodnom gradu Ohridu.

 

Želite da preporučite Biser dent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Biser dent

Odlicna usluga. Profesionalan odnos sa pacijentima. Prijatna atmosvera, cisto i uredno. Doktorka radi savrseno i za svaku je preporuku. Dodjete uplaseni, izadjete nasmejani :-)

2013-12-10 Bundalo Sladjana

Preporučite Biser dent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.