Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dr Vuca stomatološka ordinacija

Kraljice Katarine 124D

Banovo brdo, Čukarica

Mi imamo izgrađen dugogodišnji odnos sa našim klijentima koji je zasnovan na poverenju.

Stomatološka ordinacija DR Vuca je osnovana 01.01. 2006. Godine. Od osnivanja trudimo se da kvalitetom stomatoloških usluga opravdamo poverenje pacijenata. Želimo da i u budućnosti naši pacijenti budu zadovoljni jer zadovoljan pacijent je najbolja preporuka. Razvojem društvenih mreža odlučili smo da prezentujemo naš rad i usluge te i na taj način informišemo buduće pacijente o našem radu.

U NAŠOJ ORDINACIJI SU PRVI PREGLED I REDOVNA KONTROLA ZUBA BESPLATNI!

Stomatološka ordinacija “Dr Vuca” pruža usluge od preventivnog programa i savetovanja pacijenata pa sve do stomatološke terapije koja je potrebne Vama.

Dr Miloš Vuca

Studije stomatologije je završio u Beogradu na stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu 2003. godine. Nakon završenih studija, obavljanja pripravničkog staža te polaganja državnog ispita osniva privatnu praksu koju nudi u kontinuitetu do danas.

Dr Miloš Vuca se usavršavao po programima edukacije na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu. Kontinuirano posećuje naučne skupove radi stručnog usavršavanja, a sve u interesu kvaliteta pružene usluge pacijentima.

Želite da preporučite Dr Vuca ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dr Vuca

Odličan stomatolog i saradnici ordinacije. Svi problemi uspešno rešeni. Za svaku preporuku!

2018-08-29 Zorica Novaković

Preporučite Dr Vuca ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.