Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Eurodent stomatološka ordinacija

Republička 4

Repište, Čukarica

O nama

Doktori naše ordinacije zajedno sa specijalistima ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije čine tim koji individualnim pristupom prema svakom pacijentu pruža maksimalno kvalitetnu uslugu i vrhunski rad kojim se postiže savršena estetika osmeha i odlična funkcionalnost rada.

Svojom brižnošcu i strpljivošcu nastojimo svakom pacijentu udovoljiti i za sobom ostaviti samo lepa i bezbolna iskustva.

Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata kojima smo sačuvali oralno zdravlje i vratili osmeh na lice. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje naših pacijenata.

Upoznajte naš tim

DR JASNA DRAGIČEVIĆ


Doktor stomatologije
Rođena 1961. godine u Zagrebu, gde je i diplomirala 1984. godine. Odmah po završenim studijama počela je da stiče svoje veliko iskustvo u radu sa pacijentima, da bi potom svo to znanje i iskustvo prenela u stomatološku ordinaciju Eurodent.

Bavi se svim granama stomatologije, sa posebnim osvrtom na stomatološku protetiku, njena stručnost doprinosi uspehu kompleksnih zahvata koji kombinuju hirurški i protetski aspekt. Usavršavala se na velikom broju stručnih kurseva kod nas i u inostranstvu, a to nastavlja i dalje.

DR ANJA DRAGIČEVIĆ


Doktor stomatologije
Rođena 1987. godine, nakon diplomiranja 2011. godine i završenog staža priključuje se ordinaciji Eurodent. Redovno se usavršava na stručnim seminarima i kongresima kontinuirane edukacije posebno iz oblasti estetske stomatologije, konzervative i endodoncije.

2013. godine završava edukaciju za primenu hijaluronskih filera tako da je sertifikovana za izvođenje estetskih tretmana na licu primenom hijaluronskih filera i krvne plazme (PRF).

SPEC DR MARKO MILENKOVIĆ


Specijalista oralne hirurgije i implantologije
Rođen 1984. godine, deo tima ordinacije Eurodent od 2012.godine. Nakon završetka osnovnih studija, dalju edukaciju nastavlja na specijalizaciji iz oblasti oralne hirurgije. Uporedo je pohađao brojne implantološko-hirurške kurseve, od kojih ćemo da spomenemo Straumann Basic and Advanced Implant Course, Straumann kurs za periodontalnu regenerativnu i rekonstruktivnu hirurgiju 2013. godine, kurs za primenu aPRF i iPRF u oralnoj hirurgiji kod dr Choukroun-a 2014. godine i višednevna edukacija za Sweden"Martina implante u Italiji 2014 i 2015. godine.

ALEKSANDAR PAPAZ


Viši zubni tehničar
Nakon završene srednje i više zubotehničke škole, nastavlja sa edukacijom na brojnim kursevima, uz sticanje iskustva radom u zubotehničkoj laboratoriji. Svoj talenat najviše iskazuje izradom fiksnih protetskih nadoknada, metalo-keramičkih i bezmetalnih krunica i mostova.

ANĐELKO MILINOVIĆ


Viši zubni tehničar
Posle završene srednje i više zubotehničke škole, nastavlja sa radom u zubotehničkim laboratorijima.

Želite da preporučite Eurodent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Eurodent

Trenutno nema preporuka za Eurodent zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Eurodent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.