Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

SANJADENT stomatološka ordinacija

Ratka Mitrovića 151

Filmski grad, Čukarica

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju „SANJADENT“. Ordinaciju vodi dr Sanja Milenkovic sa iskustvom od 10 godina rada u stomatologiji. Vaša prva poseta pocinje razgovorom i konsultacijom sa doktorom, tako da sa njim možete podeliti sve nedoumice i pitanja kao i Vaše želje. Od početka pridajemo važnost da se pacijenti osećaju što ugodnije i bez “straha od zubara”. Uz besplatan pregled i savremenu dijagnostiku dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj problem u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Uvek se trudimo da Vas opustimo i uverimo da poseta stomatologu može proći uz osmeh i bez straha i stresa. Najbitnije nam je Vaše poverenje i da budete zadovoljni pruženom uslugom.

Želite da preporučite SANJADENT ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju SANJADENT

Trenutno nema preporuka za SANJADENT zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite SANJADENT ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.