Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dentana Pro stomatološka ordinacija

Republička 1a

Žarkovo, Čukarica

Dr Ana Jaraković

Vlasnik i osnivač stomatološke ordinacije Dentana Pro. Posvećena lečenju pacijenata i uvodi posebnu metologiju i individualni pristup svakom pacijentu u svom kliničkom radu, sa naglaskom na bolesti zuba, endodonciju, protetiku, estetsku i dečju stomatologiju. Ana se kontinuirano edukuje na seminarima i kongresima iz različitih oblasti stomatologije. Ana je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2008. i od tada je dobitnik mnogobrojnih sertifikata iz oblasti stomatologije. Kao majka dvoje dece posebnu pažnju posvećuje dečjoj stomatologiji i praćenju najnovijih dostignuća iz ove oblasti.

Dr Danijela Đukić

Doktor i asistent u stomatološkoj ordinaciji Dentana Pro. Završila je srednju zubotehničku školu, a nakon toga i diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu 2015. godine. Stručni staž zavrsila je na prestižnoj Vojnomedicinskoj akademiji i od tada je član stomatološke ordinacije Dentana Pro. Ekspert je za bolesti zuba i stomatološku protetiku, a posebno uživa u radu sa decom.

POPRAVKE I LEČENJE

Cilj Dentana Pro ordinacije je da svaki vaš zub sačuvamo što duže je to moguće. Naša preporuka je da se javite odmah kako bi pregledom ustanovili kvar u najranijoj fazi.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Lep osmeh je veliki korak koji gradi samopouzdanje. Dentana Pro svojom estetskom stomatologijom postiže vrhunske estetske rezultate.

DEČJA STOMATOLOGIJA

Zaštitni znak Dentana Pro ordinacije je zubić vila, upravo iz razloga naše posvećenosti najmlađima kojima uz igru i posebno prilagođen način rada negujemo zube u ranom uzrastu.

ORALNA HIRURGIJA

Ovoj najinvazivnijoj grani stomatologije, Dentana Pro posvećuje poseban individualni pristup kako bi odgovorili potrebama svakog pacijenta.

PARODONTOPATIJA

Povlačenje desni ili paradontopatija je jedna od najčešćih bolesti zuba. U Dentani Pro primenjujemo najsavremenije metode u lečenju ovog oboljenja.

ORDTODONCIJA

Ispravljanje nepravilnog položaja zuba je jdan od prioriteta u Dentani Pro. Pravilan zagrižaj omogućava normalnu funkciju žvakanja i smanjuje rizik od nastanka karijesa.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
Dentana Pro

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dentana Pro

Trenutno nema preporuka za Dentana Pro zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste, bili njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dentana Pro ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.