Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

DuDental stomatološka ordinacija

Trgovačka 18

Žarkovo, Čukarica

Jer važno je SMEJATI SE

Kao ljudi kojima stomatologija nije samo posao, već i mnogo više od toga, postavili smo pred sebe ciljeve da naša ordinacija bude opremljena po svim visokim standardima koje nameće privatna praksa. Počev od čekaonice gde ćete biti toplo primljeni i kroz opuštenu atmosferu se pripremiti za razgovor sa stomatologom, pa i samu intervenciju, pa sve do najsavremenije opreme iskusićete sasvim drugačije bezbolno stomatološko iskustvo, jer zadovoljan pacijent je svakako naša najveća profesionalna sreća. Uz upotrebu najkvalitetnijih i najsavremenijih stomatoloških materijala, naš prioritet je i temeljnost i visoka preciznost u radu, radi estetski i funkcionalno dugotrajnijih rezultata. Svi ovi principi su satkani u pružanju svih naših usluga.

Praksa nam je pokazala da veliki broj pacijenata ima negativna iskustva koja su stečena još u najranijem detinjstvu. Stoga svakom pacijentu pristupamo individualno uz veliko razumevanje. Nakon pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje kao i da zajedno prodjemo sve korake od početne situacije do planiranog krajnjeg rešenja. A za svaku situaciju postoji najadekvatnije i najbolje rešenje, koje ćemo vam predložiti. Prepustite nam se i nemojte skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate.

Dr. Dušan Ćirkovic

Konzervativna stomatologija

Konzervativna stomatologija je usmerena ka popravci i lečenju zuba.

Protetika

Protetika je stomatološka disciplina koja se bavi nadoknadom izgubljenih zuba, krunicama, mostovima, vinirima i parcijalnim i totalnim protezama.

Implantologija

Implantologija predstavlja vrhunac stomatološke prakse.

Dečja stomatologija

Dečja stomatologija je stomatološka disciplina koja se bavi preventivnim i terapijskim postupcima u svrhu očuvanja oralnog zdravlja dece.

Ortopedija vilica

Ortopedija vilica ili ortodoncija je stomatološka disciplina koja se bavi rešavanjem i ispravljanjem estetskih i funkcionalnih problema vezanih za položaj i mudjuodnos zuba.

Parodontologija

Parodontologija je stomatološka disciplina koja se bavi lečenjem potpornih struktura zuba, odnosno zubnog mesa, kosti i vlakana koja vežu zub za kost.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je stomatološka disciplina koja se bavi različitim hirurškim zahvatima u usnoj šupljini.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
DuDental

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju DuDental

Trenutno nema preporuka za DuDental zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste, bili njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite DuDental ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.