Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Apalos stomatološka ordinacija

Kirovljeva 19

Čukarica

Stomatološka ordinacija Apalos


Stomatološka ordinacija Apalos od 2010.se nalazi na Banovom brdu u neposrednoj blizini pijace,preko puta bioskopa Šumadija.

Osnivač ordinacije je dr Aleksandra Pantić koja skoro deceniju obavlja ovu delatnost.

U saradnji sa svojim ocem Ninoslavom Pantićem rešavamo najkomplikovanije slučajeve i postižemo vrhunska estetska rešenja. Ninoslav Pantić,zubni tehničar sa tridesetpetogodišnjim iskustvom i dugogodišnjim radom na VMA.

 

U timu se takodje nalaze i stručni konsultanti sa Stomatološkog fakulteta i VMA. Stalno se usavršavamo i pratimo svetske trendove.Koristimo najkvalitetnije materijale,a visok nivo higijene i sterilizacije je imperativ za nas.

 

Usluge


ESTETSKA STOMATOLOGIJA
DEČJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA
ORALNA HIRURGIJA
BOLESTI ZUBA I ENDODONCIJA
STOMATOLOŠKA PROTETIKA
PARODONTOLOGIJA

Želimo da se naši pacijenti osećaju prijatno i opušteno da nas pitaju sve što žele o metodama koje sprovodimo u našoj ordinaciji,trudeći se da postignemo odnos medjusobnog poverenja.

 

Mi brineno o Vama i van ordinacije!

Želite da preporučite Apalos ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Apalos

Trenutno nema preporuka za Apalos zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Apalos ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.