Panakeia stomatološka ordinacija

Banovo Brdo, Čukarica

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Ilić Dent stomatološka ordinacija

Rajka od Rasine 21

Banovo Brdo, Čukarica

Držimo se principa da četiri oka više vide nego dva. Zbog toga individualno pristupamo svakom pacijentu, gde više specijalista različitih grana stomatologije daje mišljenje iz svog aspekta kako bi se pronašlo konačno najbolje rešenje. Maksimalno smo posvećeni detaljima i imamo skup velikog iskustva u timu, na čelu sa dr Brankom Gordić, specijalistom stomatološke protetike sa preko 30 godina iskustva. Težimo perfekciji u svim aspektima rada i postpuno smo posvećeni svakom pacijentu.

Pored stalnih članova tima sarađujemo i sa velikim brojem eminentnih specijalista iz različitih oblasti stomatologije.  Specializovani smo za sledeće oblasti: 

LEČENJE ZUBA

Nervozni ste zbog vađenja živca i iglica? Mi koristimo najsavremenije stomatološke uređaje kao kako bi što brže, bezbednije i uspešnije izlečili vaše zube.

ZUBNA PROTETIKA

Nadoknada izgubljenih tkiva usne duplje, bezmetalne i metalokeramičke krunice, mostovi, proteze, proteze sa metalnom osnovom, proteze sa mini implantima...

HIRURGIJA

Ugradnja impantata, čišćenje džepova, vađenje umnjaka, operacije cisti, apikotomije, vađenje zuba, lečenje parodontopatije, režan operacije, ugradnja veštačke kosti...

ORTODONCIJA

Ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i, do određenog uzrasta, nepovoljnog odnosa vilica.

Naš tim

DR BOŽIDAR ILIĆ

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2007. Usavršavao sa godinu dana u Domu Zdravlja Novi Beograd u okviru lekarskog staža. Tečno govori engleski jezik.

Radio u brojnim eminentnim privatnim stomatološkim ordinacijama. Pohađao brojne praktične kurseve iz oblasi endodoncije, estetske stomatologije, implantologije i protetike. Trenutno na specijalizaciji Oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Laka ruka, stručnost kao težnja da svaku intervenciju učini što bezbolnijom i prijatnijom je ono što ovog lekara izdvaja od drugih. Učesnik brojnih međunarodnih i domaćih kongresa.

DR BRANKA GORDIĆ

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1980 godine. Radila 13 godina u Alaksandrovcu kao polivalentni stomatolog. U Domu Zdravlja Novi Beograd radila od 1996. do 2015. godine. Specijalizaciju Stomatološke protetike završila 2001. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Dugogodišnji član Stomatološke Komore Srbije. Pohađala veliki broj domaćih i stranih kongresa. Dala izuzetan doprinos struci i kroz obučavanje velikog broj doktora stomatologije koji je bio kod nje na praksi.

Od 2016. radi u ordinaciji ILIĆ DENT dajući izuzetan doprinos svojim višedeceniskim iskustvom, ogromnim znanjem i pre svega izuzetnom brigom oko detalja pri izradi protetskih radova. Znanjem i iskustvom pomera svoje i granice tima ljudi sa kojima sarađuje, tražeći uvek savršenstvo u svakoj fazi rada. Čak i kada u našu ordinaciju dođu pacijenti sa najneobičnijim i najređim problemima, doktorka potpuno smireno samo kaže: "Znam,viđala sa to. Ovako ćemo ..."

DANIJELA SAVIĆ

Stomatološka sestra. Svojim pozitivnim i blagim pristupom otklanja strah u uliva poverenje čineći da stomatološka intervenciju prođe brzo i bezbolno. Iskusan saradnik koji daje značajan doprinos ILIĆ DENT timu.

Tečno govori engleski jezik.

Želite da preporučite Ilić Dent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Ilić Dent

Hvala puno dr Iliću na strpljenju,stručnosti i ljubaznosti jer strah od zubara više ne postoji.Sve pohvale.

2019-02-19 Ivana

Iskustvo moje porodice i mene zasniva se na pesprekornoj saradnji, visokoj stručnosti i ljudskoj pažnji prema pacijentu, od strane stomatologa zaposlenih u ovoj ordinaciji. Izdvajati bilo koga od njih, nije preporučljivo, ali ja ipak izdvajam DR. Branku Gordić, zbog vrlo kvalitetnog i odgovornog rada a posebno zbog humanog odnosa prema mojoj, tada bolesnoj, supruzi. VELIKO HVALA OVOJ DOKTORKI !

2018-04-06 Vidoje Lazić, prof.

Strah od zubara je nestao zahvaljujući divnom dr Iliću.

2018-03-27 Bojana

Preporučite Ilić Dent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.

Zadovoljna sam brigom i posvećenošću pacijentu, profesionalnim pristupu i kvalitetom usluga

2018-03-27 Bojana