Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dental Oral Centar - Milošević stomatološka ordinacija

Trstenjakova 3

Rakovica

Zašto je važno gde radite svoje zube

Dental Oral Centar postoji više od 33 godine i do sada nam je poverenje u lečenju zuba poverilo preko 14.000 pacijenata. U poliklinici radi druga generacija doktora stomatologije Milošević. 

Zašto je važan rad savremenim tehnikama

Savremena stomatologija podrazumeva nove tehnologije, znanja i opremu. Mi, u Dental Oral Centru se trudimo da pratimo savremene trendove i konstantno unapređujemo znanje kako bi naši pacijenti dobili najkvalitetniju uslugu. Zahvaljujući primenjenim materijalima i znanju sa sigurnošću dajemo garanciju od 1o godina. 

 Zašto je važno da sve može da se uradi na jednom mestu

Savreni način života nam nalaže da dobro organizujemo svoje vreme. Dental Oral Centar vam omogućava da u našoj poliklinici obavite sve što je potrebno u dijagnostici, lečenju i estetici vaših zuba. Našom organizacijom obezbeđujemo na jdenom mestu sve usluge.
 

Zašto je bitno koliko i kako plaćate uslugu

Dental Oral Centar svojim pacijentima omogućava da dobiju najviši kvalitet usluge ua cenu. Cene usluga možete dobiti posetom i neobaveznim pregledom. Naš protokol nalaže izradu terapijskog plana sa svim troškovima. Pacijentima su na raspolaganju svi načini plaćanja, po izboru. Za pacijente van Beograda moguće je organizovati Skype konsultaciju ili e-mail odgovor po dostavljenim snimcima i dodatnim informacijama. Vidi više

Naš tim

Dr Vladimir Milošević

Osnivač

Osnivač je i vlasnik stomatološke ordinacije Dental Oral centar Dr Milošević. Privatnu praksu vodi već 33 godine. Ekspert je iz oblasti stomatološke protetike, endodontske terapije zuba kao i opšte stomatologije. Učesnik je velikog broja stručnih seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo u lečenju pacijenata preneo je na sinove Aleksandra i Miloša, koji nastavljaju porodičnu tradiciju.

Dr Branislav Jović

Specijalista oralne hirurgije

Uspešno se bavi oralnom hirurgijom, stomatološkom protetikom, endodoncijom i konzervativnom stomatologijom, već 25 godina. Svoje znanje unapređivao je učešćem na velikom broju seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Stečeno iskustvo prenosi na sina, budućeg stomatologa.

 Dr Miloš Milošević

Doktor opšte stomatologije

Uspešan je u oblasti implantologije, protetike, estetske stomatologije kao i primeni CAD CAM tehnologije. Posle dvogodišnje edukacije kod eminentnih stručnjaka u zemlji i inostranstvu uspešno primenjuje stečena znanja. Medju prvima u zemlji počeo je da primenjuje tehniku ugradnje cirkonijum i bezmetalnih kruna na šrafljenje. Govori srpski i engleski.

Dr Aleksandar Milošević

Stomatolog na specijalizaciji iz maksilofacijalne hirurgije

U Dental Oral Centru se bavi rešavanjem nedostatka vilične kosti (augmentacija) za potrebe ugradnje implantat i stomatološke protetike.

Deo specijalističkog staža iz maksilofacijalne hirurgije u trajanju od 9 meseci proveo je na odeljenju za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju KBC Zemun. Trenutno obavlja specijalistički staž na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu.

Pored obaveznog specijalističkog staža svoja znanja redovno unapređuje na stručnim seminarima i kursevima u zemlji i inostranstvu.

Dr Ivan Arsić

Specijalista ortodoncije

Dr Ivan Arsić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. god. Magistar je nauka iz oblasti Dečja I preventivna stomatologija. Specijalista je Ortopedije vilica. Obavio je stručna usavršavanja u inostranstvu u domenu upotrebe miniimplanata kao I terapije lingvalnim (unutrašnjim) fiksnim protezama. Trenutno je na izradi doktorske disertacije.

Dr Snežana Vukašinović

Specijalista stomatološke protetike

Dr Snežana Vukašinović je završila Srednja zubotehničku školu u Beogradu kao djak generacije. Na Stomatološkom fakultetu u Univerziteta u Beogradu je diplomirala 2008 godine sa prosečnom ocenom 9,24

Na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu je specijalizirala pod mentorstvom prof dr Dragoslava Stamenkovića, doc dr Vesne Medić i doc dr Miodraga Šćepanovića. Stekla je zvanje specijaliste stomatološke protetike.

Želite da preporučite Dental Oral Centar - Milošević ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dental Oral Centar - Milošević

Pozdrav Veliki od Edina iz Štokholma i velike pohvale za divno osoblje na klinici Dr Milosevic, specijalno se zahvaljujem Dr Snežana Vukasinović , Dr Aleksandra Barać , Dr Nadja Novaković , Dragani i Manetu poslije sedmodnevnog boravka u Srbiji i posjeti na klinici Dr Milosevic, mogu samo da rekomendiram 100 posto svakome ko żeli da posjeti Kliniku Dental Oral Centar Dr Milosevic i mogu da reknem da ste mi dali novi osmjeh i uskoro se vidimo ponovo . Veliki Pozdrav od Edina.

2020-02-17 Edin Osmanovic

BILA SAM NJIHOV KLIJENT I PRESRECNA SAM STO SAM IH IZABRALA IZABERITE IH I VI BICETE PREZADOVOLJNI VJERUJTE U EKIPU DIVNI A IZNAD SVEGA PROFESIONALNI

2019-07-13 VESNA LACMANOVIC

Preporučite Dental Oral Centar - Milošević ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.