Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dr. Perović Dentistry stomatološka ordinacija

Višegradska 6, I ulaz, stan 2, int. br. 2

Savski Venac

O nama

Specijalistička ordinacija Dr. Perović Dentistry (Beograd) – pruža sve vrste tretmana zuba. 

Posle pionirskog početka u implantologiji godine 1970. prof. Dr. Jovan Perović je uspešni stručnjak u implantologiji kod nas i bazirajući njegovo veliko iskustvo bavljenja stomatologijom još od 1957. godine, i autora preko 15 objavljenih knjiga i primaoca mnogobrojnih društvenih priznanja nama je bilo mnogo lakše da sav raskoš i iskustvo stomatološkog umeća usmerimo u profesionalni odnos prema pacijentima.

Specijalista stomatolog Perović Dr. Goran 31 godina iskustva, Dr. Božidar Perović i Dr. Ivana Rakočević, perspektivni doktori stomatološkog domena sada, kada su mu otvorena sva vrata porodičnog kvaliteta, pouzdanosti, iskustva i umeća u radu, koristeći najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale svetski renomiranih proizvođača.

Pouzdanost i kvalitet našeg rada upotpunjuju i dve sestre Mirjana Pumpalović i Sanja Jakovljević, uvek spremne da pomognu pacijentu i da naprave prijatnu atmosferu.

Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vaš boravak u ambijentu opuštene smirene atmosfere izazovemo zadovoljstvo i osmeh na vašem licu jer su to najlepši pokazatelji našeg rada i truda.

Vaša poseta stomatologu je sigurno potpuno bezbolna što garantuje poslednja generacija anestetika. Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Mi sa naše strane Vam garantujemo najviši standard usluga i povoljne cene.

Naša stomatološka ordinacija Vam nudi niz usluga od besplatnog prvog pregleda i konsultacije sa stomatologom, do složenih implantoloških i hiruških zahvata.

Naš stručni stomatološki tim pružiće Vam vrhunsku profesionalnu stomatološku zaštitu i dijagnostiku

Estetska stomatologija 

Implantologija

Oralna hirurgija 

Endodoncija 

Parodontologija 

Protetika 

Izbeljivanje zuba 

Dijagnostika


Na sve naše usluge dajemo garanciju.

Javite nam se sa poverenjem i zakažite termin za besplatan pregled i konsultacije. Osnovni princip našeg rada je individualni pristup svakom pacijentu.

Nalazimo se u Beogradu u Višegradskoj ulici br. 6, stan 2. – prizemlje.

Posetite naš udoban i prijatan ambijent i priuštite sebi vrhunski tretman sa najmodernijom tehnologijom i opremom.

Želite da preporučite Dr. Perović Dentistry ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dr. Perović Dentistry

Trenutno nema preporuka za Dr. Perović Dentistry zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dr. Perović Dentistry ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.