Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dent vaf stomatološka ordinacija

Svetozara Markovića 56

Savski Venac

O nama


U našoj ordinaciji na jednom mestu mozete da obezbedite zdravlje usne duplje kod cele porodice. Najnovija istraživanja pokazuju da izazivači najčešcih oboljenja kao što su karijes i parodontopatija mogu da se prenose sa roditelja na decu i izmedju partnera. Zbog toga je važno da u lečenju i sprečavanju tih bolesti učestvuje cela porodica.

Kroz posebne porodične programe pod izuzetno povoljnim uslovima je omogućena preventivna zaštita svih članova porodice kao i lečenje postojećih oboljenja.

Porodice uključene u naše programe imaju izuzetne pogodnosti (sniženje i do 50% na ostale usluge)

Ono sto je najvažnije kroz porodični preventivni program se pre svega plaća zdravlje i garancija da ukoliko se bolest slučajno razvije , biće besplatno lečena.
U oktobru 1990. godine otvorena je prva privatna stomatološka ordinacija za decu i roditelje. Njeni osnivači su svoje dotadašnje bogato stručno iskustvo sticano u zemlji, na poznatim međunarodnim klinikama i kroz uspešnu saradnju sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, preneli u jedinstveni program za očuvanje usta i zuba kod najmlađih pacijenata i njihovih roditelja.

U prijatnoj atmosferi sprovodise najsavremeniji program psihološke pripreme dece radi prihvatanja svih vrsta stomatoloških zahvata. Bezbolni rad, najnovije generacije materijala i najsavremenije metode lečenja osnovna su vodilja u radu Dent-Vaf-a. Preko 5000 redovnih pacijenata najveća su potvrda kvaliteta našega rada.

OSNIVAČI DENT-VAFA


Dr Ina Frlan

Specijalista dečje i preventivne stomatologije, učesnik međunarodnih projekata i saradnik SZO, auto rvelikog broja radova iz preventivne i dečje stomatologije(od 2004 god. živi u Crnoj Gori).

Primarijus dr sci Jovan Vojinović

Specijalista dečije i preventivne stomatologije, Viši naučni saradnik Univerziteta u Beogradu, profesor na Stomatološkom fakultetu u Banja Luci, ekspert SZO za preventivne stomatološke programe, autor 15 knjiga i velikog broja radova iz oblasti dečje i preventivne stomatologije.

Primarijus dr Predrag Anđelić

Specijalista preventivne i dečje stomatologije, saradnik SZO u oblasti integrisanih preventivnih programa, autor tri knjige za postdiplomske studije i velikog broja radova iz preventivne stomatologije i rukovodilac međunarodnih projekata.

Stalno zaposleni lekari:


Dr Svetlana Blažić

specijalista dečje i preventivne stomatologije I autor velikog broja radova iz preventivne stomatologije.

Dr Andjelić Luka

Konsultanti iz različitih oblasti stomatologije su profesori i istaknuti stručnjaci u svojim oblastima.

Želite da preporučite Dent vaf ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dent vaf

Trenutno nema preporuka za Dent vaf zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dent vaf ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.