Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Ljubojević dr Miloš stomatološka ordinacija

Koste Glavinića 2

Senjak, Savski Venac

Odaberite nas

Jer posedujemo evropsko iskustvo, umeće i tehnologiju, kojima možemo pomoći Vama i Vašoj porodici. Posedujemo dugogišnje porodično iskustvo i negujemo porodičnu tradiciju.

Bavimo se 

Kompletnom stomatologijom sa akcentom na implantologiju i dentalnu estetiku. U ordinaciji se izvode svi oralno hiruški zahvati, kao i priprema zuba u cilju potpune rekonstrukcije koja će zadovoljiti kako funkcionalnu, tako i estetsku normu.

Upoznajte nas

Jer smo jedinstven tim stručnjaka koji će rešiti sve naše nevolje koje se tiču zdravlja vaših zuba. Uz primenu savremenih metoda lečenja, kao i materijala nove generacije u ugodnom ambijentu ćemo vam pružiti odgovarajuću uslugu.

Stomatološka ordinacija dr Miloš Ljubojević Beograd


Stomatološka ordinacija dr Miloš Ljubojević, prema svetskim standardima, pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uključujući savremenu dijagnostiku i terapiju oralnih oboljenja, kao i implantologiju i estetsku stomatologiju.

Nalazi se u Beogradu, na Senjaku u ulici Koste Glavinića broj 2. U njoj se nalazi tim stručnjaka koji će voditi brigu o vama.

U stomatološkoj ordinaciji obavićemo detaljan pregled koji je za Vas besplatan, nakon čega možete da zakažete termin.

Praćenjem svetskih trendova i najnovijih dostignuća u stomatologiji, upotrebom najsavremenijih materijala i metoda, kao i najsavremenije opreme, garantujemo vrhunsku uslugu iz svih oblasti stomatologije.

S obzirom na to da je dentalni turizam veoma popularan kod nas imate mogućnost da putem telefona najavite dolazak, a ljubazno osoblje će vas informisati i uputiti u najbolji hotelski smeštaj po vašim željama.

Želite da preporučite Ljubojević dr Miloš ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Ljubojević dr Miloš

Trenutno nema preporuka za Ljubojević dr Miloš zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Ljubojević dr Miloš ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.