Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Nemanja stomatološka ordinacija

Suvoborska 13

Savski Venac

Stomatoloska ordinacija sa dugom tradicijom. Iskustvo koje se prenosi sa kolena na koleno, ordinacija je otvorila vrata vec trecoj generaciji stomatologa u porodici Simic. Pristupacne cene i visok kvalitet usluga glavni je razlog dugog i uspesnog poslovanja. Pored standardnih stomatoloskih zahvata iz sfere opste stomatologije, stomatoloske protetike, endodoncije idr u ponudi su i estetske intervencije u vidu koriscenja hijalurnonskih filera za popunjavanje bora, usana i sitnih asimetrija lica.

Uvek u dobroj atmosferi, rado docekujemo nove pacjenti.

Želite da preporučite Nemanja ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Nemanja

Trenutno nema preporuka za Nemanja zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Nemanja ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.