Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Roda stomatološka ordinacija

Vojvode Milenka 36/1

Savski Venac

Zašto smo mi Vaš izbor?

Stomatološka ordinacija “RODA” je privatna zdravstvena ustanova koja obavlja sve stomatološke intervencije iz oblasti stomatološke preventive, endodoncije, parodontologije, oralne hirurgije, dečije stomatologije, sa akcentom na ortodonciji, implantologiji, protetici i estetskoj stomatologiji. Stomatološka ordinacija “Roda” je ponosna na pružanje stručnih i pristupačnih usluga u svim oblastima stomatologije od 2004. godine. Širok spektar stomatoloških delatnosti, od opštih, restorativnih do kozmetičkih, uključujući – beljenje zuba, porcelanske i kompozitne fasete, implantate, sve vrste protetskih nadoknada, ortopediju vilica, lečenje kanala korena zuba i mnoge druge, obavlja iskusan tim vrsnih stomatologa i sertifikovanog osoblja. Savremena oprema, kontinuirano usavršavanje i najbolji materijali održavaju visok standard kvaliteta stomatološkog servisa naše ordinacije već 10 godina. Naš osnovni prioritet je Vaše oralno zdravlje. Pažljivo ćemo ispitati zdravlje Vaših zuba i desni i zajedno sa Vama prodiskutovati o svim raspoloživim tretmanima koji su najbolji u datoj situaciji. Naš vredan i ljubazan tim stomatologa će se pobrinuti da prevaziđete sve Vaše strahove i učiniti Vaš ordinacijski boravak komfornim i prijatnim iskustvom. Zahvaljujući stručnosti i mnogogodišnjem iskustvu, naši doktori će vratiti željeni osmeh na Vaše lice, i istovremeno pratiti i unapređivati zdravlje Vaših zuba i desni. Stotine ljudi koji su prošli kroz našu ordinaciju su unapredili svoje samopouzdanje zahvaljujući profesionalnosti i predusretljivosti našeg tima i njihova svedočenja nas ne mogu učiniti ponosnijim. Unapred se radujemo da i Vas upoznamo i brinemo o Vašem oralnom zdravlju!

 

Želite da preporučite Roda ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Roda

Trenutno nema preporuka za Roda zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Roda ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.