Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dental Clinic Lazić stomatološka ordinacija

Sokobanjska 3

Savski Venac

O nama

Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga. Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije. U vrsnom timu ove stomatološke ordinacije jeste oralni hirurg-implantolog, profesor dr Zoran Lazić, specijalista oralne hirurgije od 1993, redovni profesor na predmetu oralna hirurgija na Vojnomedicinskoj akademiji od 2010, zvanični predavač za Nobel Biocare, Zimmer Dental, Implant Direct i Sweden-Martina implantatne sisteme, ambasador za Srbiju International Congress of Oral Implantologists, profesor na predmetu oralna hirurgija i oralna implantologija na Medicinskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, predavač po pozivu za Kontinuiranu medicinsku edukaciju u Kosovskoj Mitrovici i predavač na poslediplomskoj nastavi VMA, gde je i načelnik Klinike za stomatologiju, te autor više od 150 radova iz oblasti implantologije, maksilofacijalne i oralne hirurgije.

U izuzetnom timu su i dr Svetlana Radonjić, specijalista stomatološke protetike, dr Marko Magić, dolazeća nova snaga dr Gorana Lazić, stomatološka sestra Mirjana Ranković, koja je u ordinaciji zadužena za celokupnu organizaciju poslovanja, kaoi stomatološki tehničar Elmir Kratović. U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga, koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala. Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način. Terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija. Sve ovo je na “meniju” ordinacije Dental Clinic kroz koju je od osnivanja do danas izašao veliki broj zadovoljnih pacijenata sa sjajnim osmehom na licu!

Dentalni turizam

Stomatološka ordinacija Dental Clinic u okviru svoje ponude dentalnog turizma nudi realizaciju kompletnog aranžmana prilikom Vašeg dolaska u Beograd, a koji, pored stomatoloških usluga u našoj Ordinaciji, može, u skladu sa dogovorom, da podrazumeva i organizaciju kompletnog transfera, rezervaciju smeštaja i ugovaranje turističkih tura. Sve je stvar dogovora, a predlog i plan terapije i svih propratnih stvari prilikom Vašeg dolaska u Beograd napravićemo prema Vašim zahtevima. U zavisnosti od toga i formiramo konačnu cenu kompletnog aranžmana koji zavisi od toga šta je, pored stomatoloških usluga, uključeno. 

Za početak dovoljno je da nam pošaljete e-mail ili da nas kontaktirate putem telefona ili vibera i da nam date osnovne informacije o stomatološkoj usluzi ili problemu koji želite da ostvariti, odnosno rešite u našoj Stomatološkoj ordinaciji. Po mogućnosti možete da nam odmah pošaljete i digitalan ortopan (snimak obe vilice) ili druge informacije vezane za Vaš problem. Naš tim, koji predvode prof. dr Zoran Lazić, redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta odbrane, načelnik Stomatologije na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) i jedan od najcenjenijih implantologa i oralnih hirurga u ovom delu Evrope, i dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike i jedan od najboljih stručnjaka iz ove oblasti u Srbiji, napraviće detaljnu analizu i nakon toga poslaće Vam predlog terapije, sa detaljnim objašnjenjem čitave procedure, vremena i broja dolazaka koji su neophodni za rešavanje Vašeg stomatološkog problema ili realizaciju usluge, kao i cenu lečenja.

Ukoliko sa Vama usaglasimo proceduru koji biste trebalo da prođete u našoj Stomatološkoj ordinaciji usmeno ili putem upitnika, koji Vam šaljemo da popunite, dogovaramo sve detalje oko Vašeg dolaska u Beograd – termin ili termine, u zavisnosti da li je neophodno zbog procedure da dođete jednom ili više puta; organizaciju putovanja do Beograda; organizaciju transfera od Vašeg dolaska u Beograd pa sve do Vašeg polaska kući; tip i rezervaciju smeštaja u kojem želite da odsednete, dodatne turističke sadržaje kojima želite da upotpunite slobodno vreme prilikom Vašeg boravka u Beogradu… U zavisnosti od Vaših prohteva i posebnih zahteva formiraćemo konačnu cenu celog aranžmana sa svim stavkama. Kada date saglasnost za istu krećemo u proceduru organizacije kompletnog aranžmana.

Bez obzira na koji ste se aranžman odlučili menadžer naše Stomatološke ordinacije sačekaće Vas prilikom dolaska u Beograd gde će Vam uručiti telefonsku karticu za komunikaciju sa Ordinacijom prilikom Vašeg boravka u Beogradu. Tom prilikom će Vas odvesti u Ordinaciju gde ćete se upoznati sa našim timom i otpočeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom.

U zavisnosti od Vaših prohteva i zahteva naša Stomatološka ordinacija Vam rezerviše i obezbeđuje smeštaj u toku Vašeg boravka u Beogradu. Naša Stomatološka ordinacija nalazi na svega 10-tak minuta vožnje od strogog centra grada u kojem se u ponudi nalazi veliki broj hostela, apartmana i hotela visoke kategorije. 

Stomatološka ordinacija Dental Clinic u zavisnosti od Vaše želje može da Vam rezerviše kartu za prevoz od mesta gde živite do Beograda i nazad, da Vam obezbedi vozača koji će Vam biti na 24-časovnom raspolaganju u toku boravka u Beogradu ili da Vam obezbedi uslugu rent a car. U svakom slučaju menadžer naše Ordinacije sačekaće Vas prilikom Vašeg dolaska u Beograd odvešće Vas u Ordinaciju gde ćete se upoznati sa našim timom i otpočeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom. On će Vam biti na raspolaganju tokom Vašeg čitavog boravka u Beogradu.

Usluge u Stomatološkoj ordinaciji Dental Clinic možete regulisati platnom karticom, preko online platnog servisa pay pal ili gotovinom na licu mesta. Takođe, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga stranim državljanima kojima mogu da izvrše vršiti povraćaj novca od osiguranja ukoliko imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge. Takođe, izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

Želite da preporučite Dental Clinic Lazić ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dental Clinic Lazić

Trenutno nema preporuka za Dental Clinic Lazić zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dental Clinic Lazić ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.