Dentics, Savski Venac

Centar savremene i estetske stomatologije.

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Anadent stomatološka ordinacija

Admirala Geprata 6, I sprat, stan 12

Savski Venac

O nama

Stomatološka ordinacija ANADENT od svog osnivanja stavlja akcenat na brzu i kvalitetnu uslugu koja prati najnovija dostignuća savremene stomatologije i koristi najkvalitetnije materijale današnjice.

U prijatnom i opuštenom ambijentu naše ordinacije sačekaće vas ljubazna doktorka koja će zajedno sa vama pokušati da vas oslobodi svih bezrazložnih strahova vezanih za stomatološke inervencije i da vam ponudi rešenje za vas koje će biti finansijski prihvatljivo.

Ukoliko vam je stalo da održite zdravlje vaših zuba i usta možete postati naš klijent a mi ćemo vam omogućiti da vam odlazak stomatologu postane nešto normalno i prijatno.

Pregled i saveti su besplatni, a ako postanete naš redovan klijent moći ćete da uživate u raznim beneficijama koje uvek odobravamo.
Studenti u našoj ordinaciji imaju stalan popust na sve usluge. 

Kod nas postoje povoljni porodični paketi. Ukoliko ste zainteresovani javite se i mi ćemo se potruditi da dobijete kvalitetnu uslugu – estetsku i funkcionalnu.

Usluge

Usluge koje vršimo obuhvataju sve oblasti savremene stomatologije

 

  1. KONZERVATIVA
  2.  PROTETIKA
  3.  DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA
  4.  ORALNA HIRURGIJA
  5.   PARODONTOLOGIJA
  6.  ORTODONCIJA
  7.  ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Ukoliko je potrebno i ako to usluga zahteva dr. Gvozdenović angažuje eminentne stručnjake sa Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu

Želite da preporučite Anadent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Anadent

Trenutno nema preporuka za Anadent zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Anadent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.