Digitalna Stomatologija

Vojvode Dobrnjca 9 Stari Grad

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Savadent stomatološka ordinacija

Đure Daničića 15

Skadarlija, Stari Grad

O nama

Ordinacija je opremljena najsavremenijom aparaturom neophodnom za pružanje što kvalitetnijih usluga našim pacijentima.
Pored toga, u ordinaciji Savadent obavljaju se i intervencije iz oblasti implantologije, oralne hirurgije, parodontologije, ortodoncije i estetske stomatologije, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz tih oblasti.
Prioritet ordinacije je: uvek biti u trendu, pratiti inovacije i primenjivati ih u praksi. Tako smo jedni od pionira u beljenju zuba, upotrebi bezmetalnih porcelanskih krunica, fiberglas nadogradnji…
Ordinacija ima sopstvenu zubotehničku laboratoriju specijalizovanu za izradu svih vrsta porcelanskih krunica i mostova.
Ono što krasi ovu ordinaciju, pored stručnog kadra i kvalitetnih usluga, jeste posebna pažnja i odnos prema pacijentima, koji uglavnom nerado dolaze i imaju patološki strah od zubara. U čekaonici ne pravimo gužvu, jer želimo maksimalno da se posvetimo svakom pacijentu na adekvatan način. Naš cilj je da konačno pacijenti sa osmehom dolaze i sa osmehom napuštaju stomatološku ordinaciju.

Želite da preporučite Savadent ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Savadent

Trenutno nema preporuka za Savadent zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Savadent ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.