Dentville stomatološka ordinacija

Đorđa Stanojevića 11

Naselje Belville, Novi Beograd

Ordinacija Dentville

Ordinacija Dentville je praksa sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata. Prateći sva dostignuća u oblasti oralne higijene i primenjujući najsavremenije metode i tehnike lečenja, pozicionirali smo se na tržištu kao zdravstvena praksa od poverenja,sa odličnom reputacijom.

Ono što nas izdvaja od drugih jeste kvalitet usluge, kontinuirana briga i posvećenost pacijentima, kao i velika ljubav prema ovom poslu.

Stomatološke usluge

Naša ordinacija Vam nudi standardne stomatološke usluge po povoljnim cenama kao što su uklanjanje kamenca, popravke zuba, ugradnja implatata, beljenja zuba i protetske usluge kao sto su bezmetalne cirkonijum krune, viniri i metalo keramičke krune.

Rendgenska dijagnostika i oralna hirurgija

Takođe, pacijentima je omogućena i rendgenska dijagnostika, kao i usluge oralne hirurgije što znači da pacijenti kompletnu negu i brigu mogu da dobiju na jednom mestu.

Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i stručnost našeg osoblja,kao i prijatna atmosfera, ljubaznost i posvećenost svakom pacijentu doprineće Vašem opštem zadovoljstvu.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
Dentville

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dentville

Ordinacija je za svaku preporuku doktorke su strucne, ljubazne i deca ih obozavaju!

2019-11-13 Mirjana

Za svaki preporuku, prezadovoljan sam uslugom!

2019-04-27 Milan Romcevic

Za svaku preporuku! Moju zubarku Zoranu ni za sta ne bih menjala! Sa osmehom me doceka, a ja sa jos vecim i blistavijim ispratim. Da mi je neko rekao da cu sa zadovoljstvom odlaziti kod zubara, cak i kad za tim nema potrebe, ne bih mu verovala. Strucna, pedantna, mlada zubarka, ostavlja utisak kao da je u ovoj branski godinama. Samo napred! :)

2019-04-12 Marina

Preporučite Dentville ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.

Posetite ordinaciju Dentville ,uvericete se u strucnost , profesionalnost, ljubaznost..... moja porodica I ja smo prezadovoljni I obozavamo ih.

2019-04-12 Biljana Jevtic

Prezadovoljna strucnim i predusretljivim timom.Detaljni,istrajni i sto je najvaznije odlicni u komunikaciji sa pacijentima.Za svaku pohvalu i preporuku!

2019-04-11 Mirjana

Odlicna usluga. Prezadovoljan klijent. Sve pohvale.

2019-04-11 Zorica

Strucni, nasmejani, ljubazni, preporuka za sve!

2019-04-11 Nada

Svaka preporuka za ordinaciju i naseg porodicnog stomatologa.Prevazisli smo zajedno sve strahove i probleme, od zubic vile do bakine proteze :) Ukratko, strucni,posveceni, nezni i strpljivi!

2019-04-11 Porodica Stevanovic

Odlicna ordinacija, ljubazne I strucne doktorke. Preporuka svima

2019-04-11 Olga

Strucni, pedantni, tacni, sve preporuke za ordinaciju!

2019-04-11 Nada

Odlična ordinacija,svaka preporuka!!!

2019-04-01 Sara

Sve preporuke,izuzetno zadovoljan odnosom prema pacijentu i kvalitetom usluge.

2019-04-01 Vukašin

Izuzetno ljubazni i pedantni, ordinacija uvek cista. Zadovoljni smo svim uslugama, preporučujemo svima da posete Dentville!

2019-03-31 Slobodan Nikolic

Stručnost i ljubaznost osoblja za svaku preporuku!

2019-03-31 VLADIMIR VELIČKOVIĆ

Svaka preporuka za dr Maju, deca je obožavaju i oslobodila su se straha od zubara koji su stekli pri ranijim odlascima u neke druge ordinacije.

2019-03-31 Miloš Jakovljević

Bio sam prinuđen da putem ovog komentara pohvalim rad dve veoma prijatne doktorke zbog čije ljubaznosti svakom korisniku ovog sajta toplo preporučujem da se odluči za ovu ordinaciju. Sve pohvale.

2019-03-31 Jovan

Ordinacija je za svaku preporuku, doktorke su mnogo fine, strucne i pazljive. Ja sam prezadovoljna i svakom preporucujem da poseti ovu ordinaciju bice prezadovoljan..

2019-03-31 Olgica

Sve preporuke za ordinaciju Dentville. Brzo, Efikasno i pristupačno

2019-03-31 Nenad