Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Vuković stomatološka ordinacija

Triše Kaclerovića 10/3

Voždovac

Stomatološka ordinacija Vuković
 

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, čeka vas naš stručni tim doktora, koji svakom pacijentu pristupa posvećeno, u želji da nađe i primeni najbolje moguće rešenje.

 Moto naše stomatološke ordinacije je "Lečiti svakog pacijenta kao sebe".

 Gradimo prijateljski odnos i razgovaramo otvoreno sa pacijentima, kako bismo mi što bolje razumeli njih i oni što bolje rezumeli nas.


PO ČEMU JE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA VUKOVIĆ JEDINSTVENA U BEOGRADU


1. "FRIENDLY RELATION"

Bez uobičajeno nadmenog i sujetnog stava doktora, već prijateljskog odnosa prema pacijentu, u neposrednom razgovoru zajednički donosimo odluke.

 2. OSMEH

Kombinacija stomatološkog i antiejdžing tretmana hijaluronskim filerima rezultiraće savršeno blistavim osmehom i podmlađenim licem

 3. ATMOSFERA
 Opuštajuća, uz prijatnu muziku, u relaksirajućem ambijentu, gde ćete odmarajući čula sluha i vida zaboraviti da se nalazite kod zubara i uz nenametljiv, a koristan savet naći rešenje za svaki problem. Pozitivan pristup, energija i kreativno rešenje naših doktora aktivno se prenosi i na pacijente, sa ciljem da od nas izađu potpuno zadovoljni.

 4. STRPLJENJE

To se naročito odnosi na naše najmlađe pacijente, gde je izuzetno bitan pristup i razgovor kojim pridobijamo poverenje najmlađih, a to je najbitnije za dalju uspešnu saradnju i zadovoljstvo kako dece tako i roditelja.

 5. PARKING

Izuzetna pogodnost, jer ćete kod nas uvek sa lakoćom pronaći mesto za parkiranje, izvan bilo koje zone, i bez nervoze i dodatnog stresa, usredsrediti se na stomatološku intervenciju.

Želite da preporučite Vuković ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Vuković

Trenutno nema preporuka za Vuković zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Vuković ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.