Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Nikolić dr Neda stomatološka ordinacija

Bulevar kralja Aleksandra 87/1/6

Zvezdara

O nama


Dr Neda Nikolić je 1987. godine osnovala jednu od prvih stomatoloških ordinacija u Beogradu i započela polivalentnu stomatološku praksu koja je rešavala probleme iz svih oblasti stomatologije, uz insistiranje na najvišim estetskim i etičkim zahtevima struke. 

Danas stručni tim predvođen dr Nedom Nikolić karakteriše kompletno zbrinjavanje pacijenta - od dijagnostičkih postupaka, preventive i informisanja pacijenata, do najnovijih tehnologija i materijala u izradi zubnih nadoknada, na osnovu znanja stečenih kontinuiranom edukacijom na brojnim stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu. 

Kroz više od dve decenije iskustva tradicionalno postoji saradnja sa doktorima nauka iz svih specijalnosti i vrhunskim zubnotehničkim laboratorijama, a skorim zapošljavanjem mladih kolega - i sa novom generacijom doktora stomatologije sa Beogradskog univerziteta.


Po čemu se izdvajamo?


Prva stomatološka ordinacija u Srbiji koja je uvela u proces rada protokole menadžmenta kvaliteta shodno principima ISO 9001 standarda, što znači najviši mogući kvalitet krajnjeg rezultata- na jednak način , kod svakog našeg pacijenta. 

28. godina iskustva u privatnoj stomatološkoj praksi i zadovoljni pacijenti iz preko 20 zemalja. 

Akcenat na kontinuranoj edukaciji kroz stručne publikacije i kongrese, najnovije tehnike primenjene u praksi 

Stalna saradnja sa kolegama iz inostranstva 

Savladavanje najvećeg izazova u stomatologiji: mogucnost potpune transformacije osmeha tzv. Smile make-over, bezbolno i brzo (slučajevi opsežnih promena u oralnoj regiji, gubitaka velikog broja zuba, posledice straha od stomatologa itd.) 

Tim zubnih tehničara-saradnika i kurirskih službi koji tesno sarađuje sa dr Nedom Nikolić je na stalnom raspolaganju i omogućava vanredno brzu izradu kruna, mostova i proteza. 

Pre svega, izdvajamo se po vrhunskom finalnom rezulatu!

Želite da preporučite Nikolić dr Neda ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Nikolić dr Neda

Trenutno nema preporuka za Nikolić dr Neda zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Nikolić dr Neda ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.