Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dental Petrović stomatološka ordinacija

Fočanska 4

Zvezdara

O nama


 Od samog početka, a tako je i danas, želja nam je da privatnoj stomatološkoj praksi damo jednu novu dimenziju.

Na prvom mestu kvalitetnom i stručnom uslugom kao i posebnom pristupu pacijentima bilo kojeg životnog doba oni bili. Potrudili smo se, da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a da od nas odlazite zadovoljni.

Stomatološka ordinacija dentalpetrović  napravljena je u skladu sa evropskim standardima i opremljena je savremenom  i kvalitetnom opremom iz oblasti stomatološke prakse isključivo nemačkih proizvodjača.

Ordinacija radi svaki radni dan, a usled dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo da izađemo u susret prema dogovoru kako u ranijim ili kasnijim satnicama tako i vikendom, a na osnovu ukazanog nam poverenja.

Ordinacija poseduje sopstveni parking  tako da možete lakše isplanirati svoje vreme posete.

Šta radi protetičar
 
Specijalista stomatološke protetike je stručnjak u jednom određenom području stomatologije.

Specijalizacija iz domena stomatološke protetike podrazumeva dodatne 3 godine usavršavanja nakon sticanja diplome završenih osnovnih studija. Nakon ovakve vrste obuke, specijalista stiče mogućnost da se bavi rekonstrukcijom nedostatka zuba i resorbovanog alveolarnog grebena, rekonstrukcijama estetskog karaktera, kongenitalnim malformacijama, poremećajima viličnog zgloba, protetskim rekonstrukcijama defekata maksilofacijalne regije.

U svetu ne postoji specijalizacija iz oblasti estetska stomatologija, ali specijalisti iz stomatološke protetike, u odnosu na ostale specijalizacije, imaju najviše znanja da bi primenjivali metode i tehnike koje nudi estetska stomatologija.

Specijalista protetike je uvek vođa tima kod obimnih rekonstrukcija i saradnje sa stručnjacima iz drugih oblasti stomatologije. Savremeni pristup implantologiji podrazumeva ugradnju implantata vođenu zahtevima protetike.

Prilikom poboljšanja ili potpune rekonstrukcije osmeha, zahtevajte za sebe stručnjaka koji se samo time bavi i ima iskustva i znanja da Vam jasno predstavi mogućnosti predložene terapije, ali i da učini da estetska nadoknada bude takođe i funkcionalna dugi niz godina.

Zašto da izaberete nas


 
Zato što ste nam Vi najvažniji
Zato što ćemo  uložiti maksimalni trud i timski rad da bi Vi bili zadovoljni
Zato što koristimo najsavremenije materijale i sarađujemo sa najboljim tehničarima
Zato što dajemo garanciju na sve naše radove
Zato što nudimo najbolji odnos cena-kvalitet

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte ordinaciju
Dental Petrović

Pratite sajt
zubari.ioi.rs

Preporuke za stomatološku ordinaciju Dental Petrović

Trenutno nema preporuka za Dental Petrović zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste, bili njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dental Petrović ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.