Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Lukač Dentist stomatološka ordinacija

Čedomilja Mitrovića 14f

Zvezdara

O Nama


Osmeh naših pacijenata garancija je naše kvalitete. 
Proverite kako i Vi možete ponovno imati prekrasan osmeh!


Upoznajmo se! Dobrodošli!


Ordinacija Lukac Dentist posluje od 2001.godine. Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja. Usredočeni na stalnom obrazovanju, međusobno delimo nova znanja. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova. Primenjujući novosti u stomatologiji, proširujemo paletu naših usuga i svoju delatnost sve više usmeravamo u estetsku stomatologiju kao najtraženije područje stomatologije.

Privatna ordinacija dentalne medicine Lukac Dentist potvrđuje visoku kvalitetu usluga u području dentalne medicine.

Prijateljski, opušten odnos s pacijentima, te visoka stručnost našeg stomatološkog tima dve su karakteristike koje vladaju ordinacijom. Verujemo da ćete ih i Vi osetiti, jer samo najbolje je i dovoljno dobro za vas!

Radno vreme ordinacije je od ponedjeljka do petka od 10 do 13 h i od 16 do 20 h, subotom od 09 do 14 h. Ordinacija se nalazi u naselju Medak, na adresi Čedomilja Mitrovića 14f. Parkiranje ne predstavlja problem. Našim je pacijentima dostupan parking ispred ordinacije.

Naručiti se možete putem telefona, e-mailom ili kontakt forme na našim Internet stranicama. Čitajte naš blog i pratite nas na Facebook-u, gledajte naše edukativne video klipove na YouTube kanalu ordinacije ili posetite našu virtualnu Google+ ordinaciju. Sarađujemo sa Zubnom laboratorijom “Cvetić”. Dobrodošli!

 

Želite da preporučite Lukač Dentist ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Lukač Dentist

Trenutno nema preporuka za Lukač Dentist zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Lukač Dentist ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.