Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Banjanin stomatološka ordinacija

Donska 45/3

Zvezdara

Ko smo mi?


„Dental Banjanin“ je centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju. Tim saradnika naše ordinacije čine doktori specijalisti iz oblasti: stomatološke protetike, ortodoncije, parodontologije, oralne hirurgije i implantologije.

Glavni cilj?


Zdravlje pacijenta je na prvom mestu, a nakon uspostavljanja zdravog stanja, i njegovo očuvanje. Zato se pridržavamo savremenih, svetskih, aktuelnih doktrina koje se zasnivaju na biološkim principima.

Šta to znači ?


Oslanjajući se na našu stručnost i profesionalnost, uz kontinuirano usavršavanje i višegodišnje iskustvo, u mogućnosti smo da dobro vođenom dijagnozom obezbedimo najviši nivo usluge i da na kvalitetan i profesionalan način odgovorimo svim Vašim potrebama na jednom mestu.

Odlikuje nas savremen pristup u očuvanju oro-facijalnog zdravlja.

Kako to postižemo?


Ordinacija je opremljena po vodećim svetskim standardima a materijali koje koristimo su u samom vrhu svetskog tržišta. Za Vaš komfor nastojimo da stvorimo prijatnu atmosferu u kojoj nećete osećati nelagodnost pri dolasku i boravku. Zato su vodeće svetske tehnologije, stalno usavršavanje našeg stručnog tima i pre svega ljudski odnos prema svakom pacijentu, garancija našeg uspeha i Vašeg ličnog zadovoljstva.

Želite da preporučite Banjanin ordinaciju i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za stomatološku ordinaciju Banjanin

Trenutno nema preporuka za Banjanin zubarsku ordinaciju. Ako ste, ili ste bili, njihov pacijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Banjanin ordinaciju

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovu ordinaciju:

Ako ste zadovoljni ovom ordinacijom - preporučite je drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu ordinacije.